05.04 

Paken har gått til renovering av kjøkken i tillegg til valpestell og det daglige som skal gjøres. Miriam har vært avløser på Smihågen og har bestemt det skal ku til gården! Dagene går fort så det har vært lite rom for påskekos! Pyntet opp med tulipaner på kjøkkenet under rivning. Oscar har vært med på nesten hele kjøkken prosjektet og var meget fornøyd med ny vask å ligge i. Nå gjenstår ett par overskap og gulv så skal det hele være på plass! Skal bli mange gode middager framover! Nå er det ikke lenge igjen til lammingen går i gang, det er endel som skal klargjøres der også.  

29.03

Kjøkkenet snart klar for maling og nytt på plass! 

Plassering på gommen med saltstein til villsauene, Klauvskjæring/ klipping på Smibakken. Kurs med Saubonden.no i bruk av lesestav. Super dag! 

28.03

Det er palmesøndag og vi er godt i gang med rivning av kjøkkenet. Damene i fjøsen begynner å bli gode og runde og det er kun 1 mnd igjen til vi går i gang med lammingen! Vårens vakreste mareritt er det noen som kaller det. 


Valpene er 2 uker gamle og det begynner å bli mer liv i valpekassa selv om de sover og spiser 95% av tiden. Små bjeffelyder kommer fram og det merkes godt om de er tilfreds eller ikke. 


Været er helt utrolig og det er vår i lufta og bakken er nesten bar. Klokka er 20.00 og det er fortsatt lyst ute! Takk og pris det er sommer tid! 


I kveld koser vi oss med bacalao for det er nok ikke sikkert vi vil ha komfyr de nærmeste dagene. 21.03 

Snø vind og full vinter! Valpene er 1 uke gamle (se kull


Dagene går fort og det er ikke lenge til lamming. Mange ting skal på plass og vi må pønske ut en god løsning slik at vi har muligheten til å ha valpene sammen med oss i fjøsen under lammingen samtidig som vi kan prege dem godt i forhold til daglige aktiviteter i hus og hjem. 


Ungene er engasjerte og er utrolig flinke med hundene så vi har en enorm ressurs i dem! 


Vi fikk også en kjempe nyhet denne uka! Svartfjesværen vår er tatt ut til semin vær og skal få nyte sommeren i villsauflokken før han må hjem å trene på å gå pent i bånd før han reiser til Staur! 

14.03

Flott start på dagen med første valp ut en liten time etter frokost. 


Et helt merkelig kull med 5 nesten helt hvite valper og 1 sort hvit Vi vil oppdatere ukentlig på valpene under "kull" og på Facebook. 

01.03

Vi skriver den første vår mnd med sterk vind og snøkov ute! Så trøster oss med et triveligere bilde fra i vinter. 


Oppdatert sauene og lagt til bilder. 


Lyda vokser og gror, regner med det blir valper i slutten av neste uke! Det blir spennende.


Til helga er det kurs på Olaåsen gård i Kvæfjord. Blir nytt kurs der 27 og 28 mars. 

16.02 

Gjort noen små endringer og endret bilde på forsiden. Jobber med å få til et bildegalleri mm. 

19.01

Oppdatert "kurs" jobber med å få en grei mobilvisning. Det kan være mindre innhold på mobilversjonen enn nettutgaven. 

 

05.01 

Vi planlegger årets kurs, men avventer i forhold til regjeringens anbefalninger.


Vi er avhengige av vær og føre. Dersom det ikke er gode nok forhold for sau og hund vil vi være nødt til å avlyse. eventuelle kurs.  

En snøfull dag for svartfjesene.