Å finne en plass til skinnet eller bruksområde er verdens enkleste oppgave! Det kan nemlig brukes overalt! Som sitteunderlag, i barnevogna, i sofan, i stolen, i bilen på gulvet, til babyen, til lårvarme lista er uendelig og det er bare fantasien som setter grenser! For skinnene bør brukes! Vi har blant annet skinn på gulvet i grillhytta så beina ikke blir kalde når vi tar oss en badstupause. Vi har også skinn som sitteunderlag på tur, og i stoler og sofa. 

Villsauskinn 

Gammelnorsk sau

Vi har utrolig flotte skinn til salgs. Det er skinn i fra både lam, søye og værer.


Hvert skinn er helt unikt. Ingen har samme farge eller lengde. Noen få søyeskinn bærer preg av et lam som har sovet på ryggen dems, som er den beste plassen for et nyfødt lam. Trygghet og varme. Lammeskinenne er litt mindre i størrelse, men ikke betydelig. Lammeskinnene er ofte litt mykere i ulla. Værskinnene har mer ragg og marghår rundt nakke og hals og er litt større. Det tar ca 1 år fra vi sender sauene til slakt før vi har får skinenne i retur. Er du tålmodig har du mulighet til å bestille dit helt egne skinn, vi har ordnet en "fosterlams ordning" 


De siste årene er sauskinn blitt en trend i interiøret og ligger ofte til pynt, men skinnene bør brukes! Noen påstår det gir en helsegevinst. Det er blitt gjort forskning på ulike fordeler ved bruk av skinn. Les mer her. Perfekt å ha ute ved bålet